به گزارش حیات به نقل از صدا و سیما، سرهنگ آرمین لطفی معاون مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف انباری حاوی مقدار قابلتوجهی حبوبات احتکاری در محدوده مهدیآباد خبر داد و گفت: ارزش محموله کشفشده از سوی کارشناسان میلیاردها تومان برآورد شده است.
وی افزود: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسیهای تخصصی، مشخص شد مقداری کالای اساسی در انباری در محدوده مهدیآباد تخلیه و نگهداری شده، اما در بازار توزیع نمیشود.
به گفته سرهنگ آرمین لطفی، مأموران پس از شناسایی محل، در عملیاتی انبار موردنظر را بازرسی کردند و مقدار قابلتوجهی عدس کشف شد. بررسیها نشان داد محموله بدون ارائه اسناد و مدارک قانونی در انبار نگهداری شده است.
معاون مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ افزود: پس از کشف محموله، پرونده قضائی تشکیل شد و متهم به همراه مستندات برای طی مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
وی با اشاره به ارزشگذاری محموله از سوی کارشناسان تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک قاچاق یا احتکار کالا، موضوع را از طریق مجاری قانونی به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.
انتهای پیام//
نظر شما